Beste Sportvrienden,

Het einde van de competitie is in zicht en dat betekent dat de organisatie van de Wiltschutbeker 2022 aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor 2022. Helaas heeft dit toernooi de afgelopen 2 jaar geen doorgang kunnen vinden vanwege Covid’19. Gelukkig zijn de omstandigheden nu weer anders en lijken alle seinen op groen te staan om weer een nieuwe editie te gaan organiseren na afloop van de reguliere voorjaarscompetitie. Ik zou dat zelf ook graag weer willen, echter sta ik er momenteel alleen voor aangezien Mark Baerveldt heeft aangegeven dat hij niet meer meehelpt. En helaas gaat het mij niet lukken om dit toernooi in mijn eentje te organiseren. Ik ben dus dringend op zoek naar iemand of meerdere mensen die mij willen assisteren bij de organisatie.

Tegelijkertijd wil ik ook meteen kijken hoe de animo is om deel te nemen aan het toernooi. In de laatste edities deden er steevast tussen de 70 en 80 teams mee aan het toernooi en het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dat weer kunnen realiseren. De basis is er als we kijken naar het aantal seniorenteams in de competitie dat redelijk stabiel is over de afgelopen jaren (lichte afname) maar de vraag is of mensen nog steeds zin hebben om na de competitie nog te spelen.

Dus alhoewel ik momenteel nog geen beloftes kan doen dat het toernooi doorgang kan vinden, daarvoor moet ik eerst assistentie hebben, wil ik jullie vragen om deze brief te verspreiden onder jullie leden. Enerzijds met de oproep voor mensen die mij willen assisteren (als er vragen zijn dan kun men contact met mij opnemen) en anderzijds op te polsen of er voldoende animo is om het toernooi te organiseren (ondergrens voor aantal teams is 32 teams)

Mits het toernooi doorgaat dan is de planning dat we beginnen in de week van 16 mei. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we dan moeten kijken wanneer de finale gespeeld wordt, maar dit zal niet later zijn als 8 juli

Op dit moment is inschrijven via de site helaas nog niet mogelijk, vandaar de vraag om vooralsnog per mail (ebben@nttbgelre.nl) door te geven vanuit hoeveel teams van jullie vereniging interesse hebben om deel te nemen. Voor nu is volledige opgave dus nog niet perse nodig maar betreft het een eerste inventarisatie.

Michel Ebben