Een herinnering voor de vernieuwde opzet van vereniging van het jaar. Wij hopen nog deze maand aanmeldingen van verenigingen te ontvangen!

Elk jaar worden er bij het NK in Zwolle prijzen uitgereikt aan verenigingen. Dit heeft te maken met ledengroei, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere initiatieven. Als Afdeling Gelre willen wij hier graag op inhaken en de vereniging van het jaar binnen onze afdeling vernieuwen.

Voor het jaar 2019 zijn we daarom opzoek naar verenigingen die iets bijzonders hebben gedaan. Dit kan van alles zijn. Denk aan het opzetten van een bijzondere activiteit, het vernieuwen van de accommodatie, of een bijzondere prestatie op sportief gebied.

Verenigingsbesturen kunnen een mail sturen naar afdelingsondersteuner Martijn Spithoven, afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl. In deze mail graag vermelden waarom je vindt dat jouw vereniging in aanmerking komt voor de prijs vereniging van het jaar.

Aanmelden kan tot en met 31januari 2020. Daarna gaat het afdelingsbestuur de aanmeldingen bekijken en bekendmaken wie de afdelingsprijs wint. De winnaar wordt voorgedragen voor de landelijke vereniging van het jaar.

De winnaar van de afdelingsprijs wint een midi tafel die gebruikt kan worden in de kantine of bijvoorbeeld bij gymlessen op basisscholen.

Wij hopen op veel reacties vanuit de afdeling!