Wie gaat de uitdaging aan?
Hercules zoekt klasbak van een trainer

TERBORG – Ben jij die enthousiaste tafeltennisgek en -trainer die zin heeft om aan de slag te gaan bij een toffe club waar prestatie en Achterhoekse gezelligheid hand in hand gaan? Dat komt mooi uit want tafeltennisvereniging Hercules is op zoek naar een jeugdtrainer.
Hercules in Terborg, trotse bezitter van een plek in de eredivisie, met verder nog een 3e divisieteam en twee landelijke jeugdteams, zoekt per direct een jeugdtrainer. Los van diverse andere train- en speelavonden wordt er namelijk twee keer in de week fanatiek getraind. De twee huidige trainers hebben ieder vanwege geheel verschillende omstandigheden, zo wordt er binnenkort één vader van een tweeling, het trainerschap aan de wilgen gehangen. Dus je kunt meteen aan de slag.

Dinsdag en donderdag
De jeugd van Hercules traint twee keer per week, op dinsdag- en donderdagavond. Tijdens die avonden wordt van 17.30 tot 20.30 uur getraind door twee verschillende jeugdgroepen die de trainer onder zijn hoede krijgt. Van 17.30 tot 18.30 uur is het de beurt aan de beginnersgroep en van 18.30 tot 20.00 uur traint de jeugdselectie. Deze varieert in niveau van afdelingsklasse tot aan kampioenspoule. De beste jeugd traint dan vervolgens nog minimaal door met de senioren die vanaf 20.00 uur instromen.

Hercules is een vereniging waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan met een hechte onderlinge band. En je pikt af en toe ook nog eens een training of wedstrijd mee op eredivisieniveau! Met onder meer Trinko Keen in een hoofdrol. En wellicht staat dat niet verkeerd op jouw trainers-CV.

Meer info:
Wil jij – tegen een vergoeding in overleg – de jeugd van Hercules op een hoger plan proberen te brengen? Neem dan voor meer informatie contact op met:
Martin Brinkhoff
tel. 06-110 115 79
Email: martinbrinkhoff@gmail.com