RTC

Februari 2019 is er een nieuw Regionaal Training Centrum (RTC) in Gelre gestart. Het RTC is bedoeld voor welpen en pupillen in de regio die de stap naar internationaal tafeltennis willen maken. De trainingen vinden plaats op maandag en woensdag van 08.15 uur tot 09.30 uur en vrijdag van 16.00 uur tot 18.30 uur bij Tafeltennis Nijmegen. Het RTC wordt geleid door Martijn Spithoven (detafeltennistrainer.nl).

Op dit moment nemen de volgende spelers deel aan de RTC trainingen: Bastian Ramakers (Pupil 2, SKF), Sophie Bongers (pupil 2, HUTAF) en Sabina Sapkota (pupil 2, TVO). Daarnaast trainen op vrijdagen vanaf januari 2020 Coen Derks (Pupil 1, Essentia)  en Stijn Stellaard (kadet 2, TTV HUTAF) structureel mee.

Van links naar rechts: Sabina Sapkota, Bastian Ramakers, Stijn Stellaard en Sophie Bongers.

Het RTC wordt gefinancierd door de ouders en wordt daarnaast ondersteund door de NTTB afdeling Gelre. Om het trainingsprogramma te versterken zijn we opzoek naar sponsoren.

Daarnaast is het mogelijk om in te stromen in het RTC Gelre. Wel zitten hier enkele voorwaarden aan verbonden. Minimaal 2x per week trainen bij de eigen vereniging, deelnemen aan competitie en toernooien en in het bezit zijn van een A licentie of de potentie om die op korte termijn te behalen. De RTC trainer beoordeelt uiteindelijk of de speler wel of niet wordt toegelaten.

Heb jij ook interesse om deel te nemen aan de RTC trainingen? Neem dan contact op met Martijn Spithoven, martijn@detafeltennistrainer.nl.

Sponsoren RTC Gelre: ACI-Groep, Heijting Milieuservice, Jeurissen Schilderwerken & Leeuwis Electrotechniek