Als Afdeling Gelre zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze organisatie willen komen versterken. We zijn hierbij op zoek naar iedereen die op zijn of haar wijze een bijdrage wil leveren aan ons beleid en bijbehorende activiteiten en projecten. We zijn dan ook zeker niet alleen op zoek naar mensen voor in het afdelingsbestuur, maar ook naar vrijwilligers voor onze commissies en het organiseren van evenementen en projecten.

Wat doet het afdelingsbestuur?

Als bestuurslid van de afdeling vorm je samen met andere bestuursleden het ‘dagelijks bestuur’ dat het landelijke beleid vertaalt naar de tafeltennis-activiteiten in Gelre. Deze activiteiten zijn vastgelegd in een jaarplan, dat elke jaar door de afdeling wordt voorgelegd aan het Hoofdbestuur en uiteindelijk wordt vastgesteld door de Bondsraad van de NTTB.

Een periode van veranderingen?

Voor de komende periode liggen er veel uitdagingen in tafeltennisland. Hoe komen we uit de coronatijd? Hoe kunnen wij de verenigingen ondersteunen tijdens de opstart en elkaar versterken? Welke kansen liggen er door het nieuwe topsportbeleid, waar wordt gewerkt aan de opzet van meerdere regionale talent netwerken? Welke bestuurlijke veranderingen staan er de komende periode te gebeuren?

Wat is de tijdsinvestering?

Natuurlijk kost elke vrijwilligersfunctie tijd. Hoeveel precies ligt eraan hoe de taak wordt ingevuld.
Eén keer per maand komt het afdelingsbestuur (online) bij elkaar, daarnaast moet er jaarlijks een ALV worden georganiseerd.

Wie zoeken wij?

Een vrijwilliger met hart voor de tafeltennissport. Je werkt graag samen in een team aan de ontwikkeling van onze sport. Je wilt graag de belangen van de afdeling en de verenigingen behartigen.
Dit kan zijn als lid van één van onze commissies of bestuurslid, maar ook door een bijdrage te leveren aan een specifiek project of het organiseren van een evenement.

Wat bieden wij?

Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin jij je persoonlijk kunt ontwikkelen en een bijdrage kunt leveren aan de tafeltennissport. Voldoende ruimte om invulling te geven aan bestuurlijke en/of organisatorische ambities. Er is een declaratiebesluit van de NTTB, kosten kunnen worden vergoed.

Interesse?

Neem dan contact op met Michel Ebben (wedstrijdzaken@nttbgelre.nl), of Lars Wildenborg (afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl). Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.