Tijdens de laatste ALV van 13 oktober 2020 is Frank du Bois na drie jaar gestopt als bestuurslid van de NTTB afdeling Gelre. Op dit moment bestaat het afdelingsbestuur uit één persoon, Michel Ebben. Michel wordt ondersteund door afdelingsondersteuner Martijn Spithoven. Om het bestuur weer nieuw leven in te blazen zijn we opzoek naar nieuwe bestuursleden (voorzitter, penningmeester, sportzaken).

Wat doet het afdelingsbestuur?

Als bestuurslid van de afdeling vorm je samen met andere bestuursleden het ‘dagelijks bestuur’ dat het landelijke beleid vertaalt naar de tafeltennis-activiteiten in Gelre. Deze activiteiten zijn vastgelegd in een jaarplan, dat elke jaar door de afdeling wordt voorgelegd aan het Hoofdbestuur en uiteindelijk wordt vastgesteld door de Bondsraad van de NTTB.

Een periode van veranderingen?

Voor de komende periode liggen er veel uitdagingen in tafeltennisland. Hoe gaan we om met de coronacrisis? Welke kansen liggen er door het nieuwe topsportbeleid waar wordt gewerkt aan de opzet van meerdere regionale talent netwerken? Welke bestuurlijke veranderingen staan er de komende periode te gebeuren?

Wat is de tijdsinvestering?

Natuurlijk kost elke vrijwilligersfunctie tijd. Hoeveel dat precies ligt eraan hoe de taak wordt ingevuld. Eén keer per maand komt het afdelingsbestuur (online) bij elkaar, daarnaast moet er jaarlijks een ALV worden georganiseerd.

Wie zoeken wij?

Een vrijwilliger met hart voor de tafeltennissport. Je werkt graag samen in een team aan de ontwikkeling van onze sport. Je wilt graag de belangen van de afdeling en de verenigingen behartigen. Enige bestuurlijke ervaring is een pré, maar zeker geen vereiste.

Wat bieden wij?

Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin jij je persoonlijk kunt ontwikkelen en een bijdrage kunt leveren aan de tafeltennissport. Voldoende ruimte om invulling te geven aan bestuurlijke en organisatorische ambities. Er is een declaratiebesluit van de NTTB, kosten kunnen worden vergoed.

Interesse?

Neem dan contact op met Michel Ebben (wedstrijdzaken@nttbgelre.nl), of Martijn Spithoven (afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl). Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.