We zijn verheugd u te melden dat de afdeling Gelre weer beschikt over een (digitale) nieuwsbrief! We hopen hiermee de communicatie naar onze verenigingen en leden te versterken.

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan!

De digitale nieuwsbrief wordt 1x per twee maanden verstuurd. Dit gebeurt over het algemeen in de laatste week van de maand (januari, maart, mei, juli, september, november). De 1e nieuwsbrief wordt een dezer dagen verzonden naar alle verenigingsfunctionarissen in NAS. Omdat we niet zomaar onze leden in de verzendlijst mogen plaatsen verzoeken wij u om de nieuwsbrief door te sturen naar eventuele belangstellende. Graag hierbij ook vermelden dat men zich kan aanmelden voor de nieuwsbrief. Bij voorbaat dank!

Ook iets plaatsen in de afdelingsnieuwsbrief?
Dat kan! De digitale nieuwsbrief linkt naar een webpagina, ieder nieuws dat je wilt verspreiden via de nieuwsbrief dient dus online te staan. Een artikel op de afdelingssite kun je laten plaatsen door de tekst + geschikte foto te sturen naar webmaster@nttbgelre.nl. Neem in de cc afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl mee en meld daarbij je verzoek voor de nieuwsbrief. Samen promoten we onze sport!Meld je aan voor de nieuwsbrief!