Komend seizoen zullen de Afdelingstrainingen voor jeugdspelers uit de afdeling Gelre onder leiding staan van Dicky de Jong. Dicky is in de afdeling geen onbekend gezicht, hij was enige jaren geleden al actief als afdelingstrainer en geeft momenteel training bij TVO en SKF. Bij laatstgenoemde vereniging speelt hij ook competitie in de 1e divisie. Ook is hij al enige tijd in bezit van een TT4 trainersdiploma en behoort hij al jaren tot het kader van het NTTB tafeltenniskamp dat ieder zomer wordt georganiseerd.

De afdelingstraining is een training voor (talentvolle) jeugdspelers die extra uitgedaagd willen worden en samen met andere fanatieke spelers extra trainingsuren willen maken. De trainingen worden op tien zondagen verzorgd in de speelzaal van Treffers Arnhem, van 10:00-13:00 uur. De eerste training is op zondag 19 september. Daarna wordt er dit jaar nog getraind op de volgende zondagen: 10 oktober, 21 november en 12 december.

Mocht je een vraag hebben over de Afdelingstraining in Gelre, stuur dan een mail naar dejong@nttbgelre.nl of afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl.