Bijgaand de convocatie voor de najaarscompetitie 2022, met daarin de details omtrent het opgeven van teams voor de najaarscompetitie. Lees deze convocatie goed door, dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. De deadline voor het opgeven van teams is gesteld op zondag 26 juni 2022; dit is de uiterste daarom waarop teams in NAS kunnen worden opgegeven. Het invoeren van teams is al mogelijk.

Enkele aandachtspunten:

  • Nieuwe leden die competitie gaan spelen dienen als startdatum van het lidmaatschap 1 juni te hebben, zodat ze op tijd kunnen worden toegevoegd aan een team. Dit heeft geen consequenties voor de bondsbijdrage, deze wordt voor leden met een startdatum van 1 juni immers pas vanaf het derde kwartaal in rekening gebracht. Meer informatie hierover vindt u in de convocatie en op de website van de NTTB (link in de convocatie).
  • Er zijn drie wijzigingen in de competitieopzet ten opzichte van de vorige competities. Deze staan vermeld in de convocatie maar we benoemen ze hier voor de zekerheid nog een keer.
    • De Startersklasse heet vanaf nu O-13 klasse. Geef enkel spelers op in de leeftijdscategorie O-13 en O-11 en schrijf oudere starters in de 4e klasse in.
    • Ook in de 1e klasse is het nu mogelijk om een competitiewedstrijd met twee, drie of vier spelers te spelen. Het systeem dat in de lagere klassen werd gehanteerd geldt nu ook voor de 1e klasse.
    • In alle  jeugdklassen wordt vanaf de najaarscompetitie 2022 op twee tafels gespeeld. Dus ook in de hoofdklasse. Mocht de vereniging dit niet kunnen faciliteren, vermeld dit dan bij de opgave bij de opmerkingen.

 

convocatie jeugd afdeling Gelre najaar 2022