Bijgaand de convocatie voor de najaarscompetitie 2022, met daarin de details omtrent het opgeven van teams voor de najaarscompetitie. Lees deze convocatie goed door, dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. De deadline voor het opgeven van teams is gesteld op zondag 26 juni 2022; dit is de uiterste daarom waarop teams in NAS kunnen worden opgegeven. Het invoeren van teams is vanaf heden mogelijk.

Enkele aandachtspunten:

  • Nieuwe leden die competitie gaan spelen dienen als startdatum van het lidmaatschap 1 juni te hebben, zodat ze op tijd kunnen worden toegevoegd aan een team. Dit heeft geen consequenties voor de bondsbijdrage, deze wordt voor leden met een startdatum van 1 juni immers pas vanaf het derde kwartaal in rekening gebracht. Meer informatie hierover vindt u in de convocatie en op de website van de NTTB (link in de convocatie).
  • Als u één of meerdere teams heeft die uit zouden willen komen in de Regiohoofdklasse Zuidoost NL (een gecombineerde hoofdklasse met teams uit de afdelingen Limburg, Zuid-West en Gelre) dan verneemt de competitieleider dat graag. We kunnen wel weer een aantal teams in deze competitie gebruiken vanuit afdeling Gelre.

Convocatie_nj22_senioren