Kennisdelen en samenwerken wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving. Door succesvolle projecten te delen, kunnen andere verenigingen profiteren van deze ervaring. Onder ‘clubadvies’ gaan wij hiervoor ruimte bieden.

Regiobijeenkomsten
Regio Gelre organiseert regiobijeenkomsten voor clubs. Het doel van deze regiobijeenkomsten is om met elkaar van gedachten te wisselen over de verschillende problemen die er bestaan bij verenigingen, suggesties te geven om deze problemen op te lossen, het komen tot vormen van samenwerking en het organiseren van wervingscampagnes etc.

Successen delen
Heeft u een handige werkwijze of een succesvol project waar anderen iets aan kunnen hebben? Laat het ons dan weten! Samen met u maken we hier een informatieve pagina op de website van. Zo bouwen we aan een waardevolle database met praktijkkennis. Neem contact op met Martijn Spithoven, afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl.

Handige tools voor bestuurders
Onder het kopje kennisdeling worden handige tools aangeboden die interessant zijn voor bestuurders. Denk aan informatie over het maken van een beleidsplan, vrijwilligersbeleid.

Contactgegevens

Bestuurslid Algemene Zaken
AZ@nttbgelre.nl