ijn naam is Boris de Vries (28 jaar) en vanaf aankomend seizoen ben ik, in samenwerking met Martijn, de afdelingstrainer van de NTTB Gelre. Sinds drie jaar ben ik officieel actief als trainer en wil mijn ervaring als sporter graag met jullie delen. De kennis die ik heb opgedaan tijdens alle buitenlandse toernooien en stages neem ik mee in de begeleiding.
Verder vind ik het belangrijk dat wij als hele groep na elke training terug kunnen kijken op een leuke ochtend waarin iedereen weer iets geleerd heeft wat hij/zij kan gebruiken in de andere trainingen. Maar het belangrijkste is dat iedereen met veel plezier naar de trainingen komt en iedereen met een glimlach naar huis gaat.
Hopelijk allemaal tot 8 september.
De afdelingstrainingen zijn bij de Treffers in Arnhem op de volgende zondagen: 8 september, 13 oktober, 17 november, 8 december, 19 januari, 9 februari, 8 maart, 5 april, 3 mei en 14 juni.
Ben jij welp of pupil en wil je ook graag meedoen aan de afdelingstraining? Stuur dan een mail naar martijn@detafeltennistrainer.nl. We nodigen je dan uit voor een proeftraining.