Afdelingstraining

Afdeling Gelre werkt samen met detafeltennistrainer.nl en biedt jonge talenten de mogelijkheid om onder professionele begeleiding extra trainingsuren te maken. 

Gelre werkt samen met het bedrijf ‘’detafeltennistrainer.nl’’. Martijn Spithoven en Boris de Vries verzorgen samen alle afdelingstrainingen in Gelre. Wij zijn blij met de expertise van deze professionele krachten en hopen hiermee de talenten in Gelre een extra trainingsaanbod op maat aan te bieden. Meer informatie over detafeltennistrainer.nl

Afdelingstraining – pupillen & welpen
Jonge tafeltennissers (pupillen en welpen) die graag extra willen trainen kunnen deelnemen aan deze  afdelingstraining. De spelersselectie wordt gemaakt door de afdelingstrainer en is gebaseerd op leeftijd, tafeltenniservaring, huidig niveau, potentie, intrinsieke motivatie en houding. Bij interesse kun je contact opnemen met Martijn Spithoven, er volgt dan een test training om te bekijken of de speler geschikt is.

De trainingen vinden plaats op zondag van 10.00 uur – 13.00 uur bij de Treffers in Arnhem. Neem voor vragen en de exacte data contact op met martijn@detafeltennistrainer.nl

Na afloop van de training wordt er met een klein groepje ook nog 1 uur individueel gewerkt. Wie hiervoor in aanmerking komt wordt bepaald door de afdelingstrainers, in overleg met het bestuurslid sportzaken.

Op dit moment nemen de volgende kinderen deel aan de afdelingstraining: Abel van der Sluijs (Relax), Anna Reef (Treffers), Bastian Ramakers (TVO), Cas Swachofer (TVO), Coen Derks (Essentia), Ferron Freriks (Treffers), Luca Goris (Hutaf), , Nina Goris (Hutaf), Orlando Nijbroek (BIT.NL), Rens Loozen (ONI), Sabina Sapkota (TVO), Sophie Bongers (Hutaf) en Stijn Bakker (Treffers) .

In verband met Corona is ervoor gekozen om de Afdelingstrainingen in het najaar 2020 bij Tafeltennis Nijmegen te organiseren. De trainingen zijn gepland op zondag 20 september, zondag 25 oktober, zondag 22 november en zondag 20 december.