Als terugkerend item stellen we 11 vragen aan iemand uit de Afdeling Gelre. Voor deze ronde in Martin Brinkhoff aan het woord.

Vraag 1: Waar kunnen de mensen uit tafeltennisland je van kennen?

Ik denk dat mensen mij kennen vanwege mijn techniek. (goed of fout) Heb bij enkele waarvan ik denk leukste verenigingen van Gelderland gespeeld. Begonnen bij Treffers Arnhem daarna bij SKF, waarna ik bij Torenstad en Smash ben gaan spelen. Nu speel ik al enige tijd bij Hercules Kortom een echte clubloper ??

Vraag 2: Hoe lang tafeltennis je eigenlijk al?

Als 14 jarig jochie (beetje laat helaas voetbal familie) begonnen bij Treffers Arnhem, als ik dan even ga uitrekenen zit ik nu in mij 40e pingpong jaar

Vraag 3: Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben ICT Service en contract manager bij Vitens (waterbedrijf)

Vraag 4: Welke sport zou je doen als je niet zou tafeltennissen?

Ik heb altijd erbij getennist vraag maar aan gebroeders de Vries en Bosman die er werkelijk niets van kunnen en golfen vind ik geweldig!

Vraag 5: Wat vind je het leukste aan de sport tafeltennis?

De snelheid en het effect al is dat laatste wel enigszins teniet gedaan door de plastic bal en het aanpassen van het formaat (38 naar 40mm). Het is heerlijk complex en het anticiperen op een tegenstander in een split second is erg mooi.

Vraag 6: Wat vind je het leukste aan je eigen tafeltennisvereniging?

De mooie mix tussen fanatiek trainen, leuke wedstrijddagen en de Achterhoekse mentaliteit. Niet moeilijk doen gewoon je best doen is meer dan voldoende.

Vraag 7: Wat is je mooiste tafeltenniservaring?

Oei in 40 jaar maak je wel wat mee maar wat er wel uitspringt zijn in mijn jeugdjaren de Arnhemse kampioenschappen in de Rijnhal met meer dan 100 tafels, totale chaos maar wel geweldig. Verder mijn kansloze verlies in de kwartfinale NK tegen mijn huidige teamgenoot Trinko Keen (hij kwam goed weg) en verschillende landskampioenschappen als coach met Taverzo.

Vraag 8: Hoe ziet voor jou het ideale competitiesysteem eruit?

Zoals nu het eredivisie systeem aangevuld met een dubbel. Tevens zijn de finale dagen natuurlijk geweldig zoals die nu bij Hilversum gehouden worden.

Vraag 9: Welke tip wil je meegeven aan de tafeltenniswereld?

Werk samen, train samen en leer van elkaar. We moeten met elkaar beter worden en voor onze toppers train effectief en dat betekent niet meer uren maken! En misschien wel het belangrijkste laten we er een sexy sport van maken zodat we afkomen van het suffe grijze imago! Beelden van mensen in gewone kleren die aan het tafeltennissen zijn zorgen er niet voor dat het als een serieuze sport wordt gezien. Misschien moeten we maar eens een mooie kalender maken al heb ik niet zo 123 namen beschikbaar van personen die daar op zouden moeten komen ??.

Vraag 10: Als je € 1000,- krijgt voor je verenging, wat zou je er dan mee willen doen?

Ten eerste zou ik er wel wat voor over hebben dat ene Martijn Spithoven stopt met die kunstjes elke dag op facebook??! maar zou graag voor de club een goeie robot willen aanschaffen en de fanatieke jeugd op een internationaal trainingskamp willen sturen!

Vraag 11: Wie wil je uitnodigen om deze 11 vragen ook eens te beantwoorden?

Tegenwoordig een halve Limburger maar Remi Beelen alias Beelski

Op de foto mijn kanjers en toekomstige basketballer en pingpongster.